Paprika lecsóban, paprika kagylóban, paprika mártásként, paprika levesként...
2010.08.06. // 13:40
Sziasztok, a hidegfront és a kommentvihar közepette újabb fordulón vagyunk túl. Pillanatokon belül tisztába és helyretesszük a dolgokat, szavazatszámlálásilag és eredetiségvizsgálatilag is, de addig is egy gyors eredményhirdetés, ahol reméljük, méltó győztesek születnek.
A legtöbb szavazatot ezúttal villám paprikaladikja kapta.
Nem szakítottuk meg a hagyományokat: a szokásokhoz híven most is pokolian nehéz volt kiválasztani a legjobbakat, ezért a zsűri ezúttal is hosszasan tanakodott, hogy kiket emeljen ki. A legjobb (saját) receptet Niki küldte be (sült paprikaragu vörös lencsével és házi mini kolbászokkal), így övé a zsűri díja, és az ezzel járó nyeremény. Az igazán tápláló és ízletes főzelékféle szokatlan ugyan, de mi is szívesen tálalnánk a vasárnapi ebédnél.
Nagyon tetszett Olívia töltött óriáskagylója: elkészítése egyszerű, egészséges, illetve a gyerekek általában kedvelik a tésztákat és szeretik az ételt kézbevenni, így valószínűleg sikert aratna körükben. (Olívia egyébként a lazacpogácsák saláta fészekben recepttel is kiemelkedett a mezőnyből a héten.)
Ismét remekül szórakoztunk Fernando Torres, a Kotyvasztó Apa receptjén, a Fajita (Ross Geller után szabadon) címűn, és a választ is tudjuk merengő kérdésére, mivel megkérdeztük a piacon: ez a kukorica nem az a kukorica, amit gyerekkorunkban főzött a mama. Ez már speciális csemegekukorica, és tényleg tíz perc kell neki.
Gratulálunk!
Láttuk, hogy a hét alapanyaga, a sárgarépa is megmozgatta a fantáziátokat. Ismét egy hétig szavazhattok a legjobb receptekre, kérjük a programozó ismerősöket, hogy fogják vissza magukat :) Szerdáig pedig küldhettek újakat is, méghozzá áfonya témában.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.