C-generáció - mi ez?

Hozzászólás (1 ) // szolgálati közlemény

Azok a gyerekek, akik idén 10 évesek, vagy a náluk fiatalabbak – egészen a pici babákig, sőt, a még anyukájuk hasában növekvő magzatokig. Ők azok, akik már csecsemőkorukban biztosan megkaphatták az immunerősítéshez és az egészséges fejlődéshez szükséges C-vitamint – a Cebion cseppek formájában.

 

A Cebion a világ első C-vitamin készítménye, gyártása alig pár évvel azután kezdődött, hogy a később Nobel-díjjal kitüntetett Szent-Györgyi Albert először állította elő a vitamint szegedi fűszerpaprikából. Magyarországon éppen 10 éve kapható az elsősorban csecsemőknek és kisgyerekeknek ajánlott folyékony C-vitamin, a Cebion cseppek.

 

Az évforduló alkalmából indítjuk el játékunkat, négy gasztroblogger barátunk közreműködésével. A következő nyolc hétben Fűszeres Eszter, Kicsi Vú, Lila Füge és Maimoni ír kedvenc C-vitamin tartalmú alapanyagairól és arról, hogyan segítenek kisebb-nagyobb gyerekeik változatos finomságokat készíteni ezekből. Minden héten várjuk az olvasók receptjeit is a hét alapanyagából. A legötletesebb, gyerekekkel-gyerekeknek elkészíthető recepteket közzétesszük az oldalon, ahol egy hétig lehet szavazni a szerintetek legjobbakra.

 

Hetente két győztest hirdetünk a bloggerekből álló szakmai zsűri döntése, illetve az olvasók véleménye – tehát a szavazatok száma alapján. A játék végén szintén a zsűri választottja, valamint az összesítésben a legtöbb szavazatot gyűjtő versenyző kapja a fődíjat. A konyhatündér apukák se tartsák vissza magukat, hiszen ebben a kategóriában különdíjat is kioszthat a zsűri!

 

A nyeremények:

 

Heti nyeremény mindkét kategóriában – 5 000 Ft értékű könyvutalvány

Fődíj mindkét kategóriában – 100 000 Ft értékű Media Markt utalvány

„Apa főz” különdíj – 50 000 Ft értékű Media Markt utalvány

 

Érdemes rendszeresen olvasni a blogot, mert az ételek leírása mellett ahhoz is adunk majd tippeket, hogy minél több szavazatot tudjatok összegyűjteni. Észrevételeiteket a

cgeneracio [kukac] gmail.com

címen várjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://c-generacio.blog.hu/api/trackback/id/tr142088468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vitadmin 2010.06.22. 14:11:38

És természetesen kommentben is nyugodtan szóljatok hozzá :)
süti beállítások módosítása