Szőrös héjú eredményhirdetés

Hozzászólás (nincs) //

Sziasztok, ismét eredmények jönnek, de előtte a szervezők vallomása: hihetetlen öröm számunkra, hogy minden fordulóban egyre jobb, bátrabb és ötletesebb kreációkat küldötök be. Legyen szó új versenyzőkről vagy minden héten 5-10 (!!!) receptet beküldőkről, köszönjük a lelkesedést! Gondolkodtunk rajta, hogyan tudnánk mindenkinek valami kis nyereményt vagy jutalmat adni, aki legalább egy fordulóban játszott, erről majd később :)

 

Most azonban a heti nyertesekről.

 

A közönségdíjat eddig mindig könnyű volt odaítélni, szerencsére soha nem 1-2 szavazaton múlt az elsőség. Most is ez a helyzet, 467 szavazattal Olíva keleties ízeket merészen kombináló mesereceptje lett az első.

 

A zsűri viszont mindig szenvedett, hogy kénytelen egyet választani a számos díjra érdemes versenyző közül. Veruss kivimártásos halfiléjét, Évi hűsítő kivis bóléját és Rietta kivis-borsos őzét mindenkinek kiemelten ajánljuk - bár ez utóbbi talán inkább már a nagyobb gyerekeknek való. A győztes recept pedig ezúttal Niki fúziós tejberizse, amihez ugyan valószínűleg nem elég a sarki kis boltba leugrani hozzávalókért, de az elkészítés egyszerűsége és a végeredmény garantált sikere a gyerekek körében bőven ellensúlyozza ezt.

 

Gratulálunk!

 

A kelkáposzta meglepő mértékben ihlette meg a tisztelt versenyzőket, köztük az egyre bátrabb séf-apukákat. Hölgyek és urak, egy hétig lehet szavazókat toborozni!

És természetesen izgatottan várjuk az új recepteket, főszerepben a paprikával.

A bejegyzés trackback címe:

https://c-generacio.blog.hu/api/trackback/id/tr612167404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása