Popeye eredményt hirdet!

Hozzászólás (1 ) //

Sziasztok!

Hamarosan kihirdetjük a végső összesített legnagyobb győzteseket, addig is a spenótos forduló eredményéhez meghívtuk Popeye-t:

 

 

A bátor tengerész számításai szerint a legtöbb szavazatot villám spenótos galuskái kapták, amit beküldője gombapaprikással készített el. Popeye szerint a bolti csiperke helyett érdemes erdei gombákat is keresni, ez remek családi szórakozás lehet a késő nyári erdőben. A gombákat természetesen minden esetben vizsgáltassátok meg gombavizsgálóval - a piacokon a vizsgálat ingyenes!

 

A zsűri ezúttal kétfelé szakadt Olíva spenótos túróval töltött tojástekercse és Niki spenótgombóca között, miközben Popeye elismerően kacsintott Koni spenótos chipse és Flier Judit spenótos tócsnija felé is. A már-már profinak tekinthető főzőmester anyukák közül ezúttal Niki felé hajlott a zsűri többségének keze, övé tehát a heti nyeremény.

Gratulálunk!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://c-generacio.blog.hu/api/trackback/id/tr492246366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SkalinkaS 2010.08.25. 17:31:01

Eredmény mikor lesz?
süti beállítások módosítása