*dobpergés* ... És a győztesek:

Hozzászólás (13 ) // szolgálati közlemény eredmény

Nagy nehezen mindent összeszámoltunk, de még mielőtt végre-valahára elárulnánk, hogy ki nyerte a Cebion cseppek 10 éves jubileuma alkalmából szervezett receptpályázatot, hatalmas vastagbetűs KÖSZÖNJÜK jár mindenkinek, aki írt, olvasott és szavazott! Fantasztikus volt látni a lelkesedést és a kreativitást anyukáktól-apukáktól, sőt, egy-egy nagymamától is :) Voltak könnyebb és nehezebb alapanyagok, de tudjuk: akinek kisgyereke van, nem ismer lehetetlent. Igyekeztünk körbejárni a legmagasabb C-vitamin tartalmú élelmiszereket - miközben fontos tudni azt is, hogy ha biztosra akartok menni - például náthaszezonban - akkor érdemes vitaminkészítménnyel biztosítani a C-vitamin bevitelt. Kisgyerekeknél szerintünk erre a Cebion cseppek a legjobb módszer, de ezt valószínűleg ti is tudjátok :)

 

És akkor tényleg nem húzzuk tovább.

 

Az összesített közönségdíj győztese - ez valószínűleg nem meglepetés annak, aki a karfioltól kezdve követte a blogot - Veruss lett. Szinte minden fordulóban igyekezett teljes menüsort komponálni az adott alapanyagra - ezzel a zsűri tetszését is elnyerte - és kiválóan mozgósította ismerőseit a szavazásra. Egy aktív férfiú, Hetyi ugyan az utolsó fordulóra megszorította, de mivel Veruss az elejétől fogva versenyzett, előnyét nem lehetett behozni. Gratulálunk!

 

A zsűri fődíjának győztese az a versenyző, aki minden egyes alapanyagból a tökéletes, gyerekeket és ínyenceket egyaránt kielégítő, mégsem bonyolult - tehát anyukabarát - étel megalkotására törekedett. Emellett gyönyörű képeket is készített, nem utolsósorban a szabadsága alatt sem hanyagolt minket :) Ez a versenyző pedig Olíva. Gratulálunk neki is!

 

Az "Apa főz" különdíjra három versenyző volt igazán esélyes. Ha a beküldött ételek számát, vagy a megszerzett szavazatokat nézzük, Hetyi és Koni dicséretes teljesítményt nyújtott. Azonban a stílust és ötletességet tekintve - amik egy gyakorló szakácsnál és apánál elengedhetetlen tulajdonságok - a zsűri szerint kétség sem fér ahhoz, hogy a lehengerlő Fernando Torres a leginkább érdemes a végső díjra. Gratulálunk, Fernando!

 

És még mindig nincs vége, hiszen egyrészt, mint ígértük, minden résztvevőnek szeretnénk ajándékot adni. Holnap kiteszünk ide egy linket, amire kattintva rögzíthetitek, milyen méretű pólót szeretnétek és hogy hová küldhetjük.

 

Másrészt szeretnénk a sok-sok összegyűlt receptből egy kis füzetet készíteni nektek és a többi anyukának-apukának az országban (bár amennyi jó ételt küldtetek, inkább receptkönyv lesz az), így ezzel kapcsolatban is lesz még mit mondanunk :)

A bejegyzés trackback címe:

https://c-generacio.blog.hu/api/trackback/id/tr742247770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pozitron1 2010.08.25. 22:14:49

Szívből gratulálok a győzteseknek, szervezőknek, mindenkinek :D!

Üdvözlettel:
Edit

U.i.:
Nagyon megörültem a szakácskönyv - igen-igen, én a könyvre szavaznék :) - gondolatára, rendkívül kedves gesztus lenne a szervezőktől.

vitadmin 2010.08.25. 22:57:45

Kedves olvasók, az összeesküvés-elméletek ki lesznek moderálva, ez nem az a fórum. Köszönjük a megértést!

cékla-répa 2010.08.25. 22:58:01

Veruss ,Fernando,Olivia gratula !:) Mikor tudjuk meg mi az igazi nevük? :)
Jó volt olvasni a receptjeiteket ,szépek voltak a képek !
Látszott rajta ,hogy szívvel lélekkel, ide készítettétek !

cékla-répa 2010.08.25. 22:59:25

@vitadmin: Gondolom többen szerettek volna nyerni ..

Konii 2010.08.26. 06:31:13

gratulálok a nyerteseknek!

Miska apó 2010.08.26. 10:32:25

Én is gratulálok a nyerteseknek. Azt kérdezném még, a málnás fordulónak mi lett a vége? Kit hoztak ki végül nyertesnek? Ha valahol írták már, elnézést kérek, kerestem, de nem találtam sehol itt az oldalon.

vitadmin 2010.08.26. 10:33:57

@Miska apó: a málnás eredményhirdetésben találod, Flier Judit crème brulée-je lett a nyertes.

Flier Judit · http://flierjudit.blogspot.com/ 2010.08.26. 20:57:09

Gratulálok a nyerteseknek! Nagyon örülök az Arany Málnának :)

muhalbani 2010.08.26. 21:54:52

Hát gratulálok, sok jót kívánok Veruss, Olíva, Fernando ...hát gratulálok sok jót kívánok szervezőket kísérje sok szeretet hullámom.

Minden egyes társas vagy kártyajáték után így énekelünk 5 éves kislányommal, a nyertes nevéből, itt neveitekből rímet faragva, szép tisztán, szívesen énekelném Nektek is. Boldogok vagyunk és örülök, hogy szavazhattam egy fair játékon.
Ja pólót mi is szeretnénk Ninszivel.

pozitron1 2010.08.27. 09:35:27

@Flier Judit: :D
Arany Málna?? Az a "málnás cucc" szerintem is pazar volt, és a zsűri már először is kiemelte...:)
(Megnéztem a blogodat, tetszik, lehet, h vmikor írok @t. Jut eszembe, extra-édesszájú kóstolóm is volt - vissza a ringlódzsemre - aki kilónként még 30 dkg cukrot hiányolt a dzsememből...szerintem már full-édes volt így is.)

Flier Judit · http://flierjudit.blogspot.com/ 2010.08.27. 22:09:35

@pozitron1: :o) Köszi, tényleg nagyon finom, pont tegnap gondolkodtam azon, hogy milyen gyümölccsel készítsem el újra, mert gyakorlatilag bármivel meg lehet csinálni. A dzsemedet meg most úgy tervezem, hogy barackkal is kipróbálom. Milyen lenne egy barack-marcipán-menta? (Örülök, hogy tetszik és örülnék, ha írnál)

pozitron1 2010.08.27. 23:38:06

@Flier Judit: Írtam az imént egy rövidke levelet :).

Nekem ez barack-marcipán-menta kombó egy icipici barackpálinkáért, esetleg fehér rumért kiált..., vagy csak nekem kellene már egy mojito-t innom vmikor.
Tavaly viszont vhol olvastam karamellás barackdzsemet, ott nádcukrot, és kb. 10-15 dkg cukrot karamellizálva adott a frotyogó barackhoz a szerző. Emlékszem ki is akartam próbálni kicsiben, aztán csak elmaradt, lehet, h a napokban még belefér, majd megpróbálom feleleveníteni/kitalálni, h mi volt a receptben...talán fahéj, v gyömbér...azt hiszem túlságosan vonzódom ehhez a két fűszerhez :D.
süti beállítások módosítása