Áfonya - a Hetedik

Hozzászólás (1 ) //

Sziasztok, mielőtt nekifutunk az utolsó, spenótos fordulónak, következzen egy rövid eredményhirdetés.

Hetyi utolsó pár fordulóban bemutatott hajrája Gyurta Dánielt is megszégyenítené, egyszerre 4 receptre is gyűjtötte a szavazatokat. A kánikulában nem meglepő, hogy ezek közül végül az áfonyás örvény fantázianevű nyári frissítő lett a befutó. Gratulálunk!

Olíva töltött táskája majdnem megnyerte a közönségdíjat, de a zsűri szerint is az egyik legjobb recept volt - ha nem is a legegyszerűbben elkészíthető. Koni receptjében pedig az áfonyás burgonyagolyók kaptak elismerő bólintásokat. A hét győztese viszont Pozitron, akinek sült palacsintája mindenkit meggyőzött. Gratulálunk!

Most tehát hajrá, spenót! Szólj mindenkinek, hogy szavazzon a TE receptedre jövő kedd éjfélig!

A bejegyzés trackback címe:

https://c-generacio.blog.hu/api/trackback/id/tr762230484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pozitron1 2010.08.19. 22:35:26

Kedves Mindenki :),

nagyon-nagyon örülök, és nagyon-nagyon köszönöm a Zsűritől a bizalmat az áfonyás receptem iránt :). (Főleg úgy, hogy azt hittem nem lesz érkezésem elkészíteni, és időben beküldeni a receptet dzsemfőzés közepette.)
Szomorú vagyok, hogy vége lesz a spenóttal a sornak, mert annyira vártam az almát, vagy a sárgadinnyét, esetleg az ananászt (az őszibarackról és a szilváról nem is beszélve, bár a nem túl magas c-vitamin miatt sejtettem, hogy hiába szeretném, tuti nem kerülnek be a versenybe).
Sajnos, nálunk genetikailag kódolva van az egész család, hogy ne kedvelje a spenótot...
Egyetlen formátumban szeretjük, mégpedig a sajtos, pestos spenótos-ricottás tortellini, de nem lett volna tisztességes, ha benevezek ezzel a recepttel, mert a spenótot olyan gyűlöletesen lenyomjuk a sajtokkal, valamint bazsalikommal, hogy a kaja azt is elfelejti, hogy valaha spenótot látott...:), így sajnos kimaradok az utolsó fordulóból :(, de azért figyelemmel kísérem :).

Végül, üdvözletem küldöm Mindenkinek, Zsűrinek, versenyzőknek, szavazóknak, és nem utolsó sorban olvasóknak:

Edit / pozitron
süti beállítások módosítása