A nyúlon túl - répa és eredmények

Hozzászólás (nincs) //

A hatodik forduló végén lássuk, ki tudta a legtöbbet kihozni a sokoldalú, édesen és sósan, főzve és nyersen egyaránt használható sárgarépából.
 

Szoros volt a verseny a közönségdíjért - na nem azért, mert Veruss több receptje holtversenyzett egymással, hanem mert egészen az utolsó pillanatig Hetyi kiváló vegaburgerével is küzdöttek. Végül azonban győzött a túlerő és ismét Veruss kapta a legtöbb szavazatot. Gratulálunk!

 

A sárgarépa azokat is megihlette, akik eddig csendben figyelték az eseményeket. A beszédes nevű akezdo répa-dinnye itala egyszerűségében megkapó, a dinnye és a gyömbér valóban tökéletesen egészíti ki ezt a nyári frissítőt. A zsűri elismeréssel adózott Hetyi körözött-kreációja, a mindig jó tollú Torres apuka tévépitéje és Olíva "idegenbe is győzni megyünk" mentalitással készült palacsintatornyának.

 

A tapasztalt versenyzőket ezúttal viszont megelőzte egy újonc: vszasz csicseriborsóval párosította a nyers sárgarépát, ami nálunk nyerő kombinációnak bizonyult. Kis utánajárással persze kiderül, hogy vszasz minden, csak nem zöldfülű. 2007-ben indította blogját, tehát nagy öregnek számít a magyar gasztrobloggerek között :) 

 

Gratulálunk!

 

Szokásos utószóként emlékeztetünk mindenkit, hogy jövő szerdáig lehet szavazni az áfonyás receptekre! Menjen a körlevél a barátoknak, kollégáknak, a gyerekek osztálytársainak és tanáraiknak! Közben pedig lehet gondolkodni és írni a recepteket, a hét témája a szélsőséges reakciókat kiváltó spenót.

A bejegyzés trackback címe:

https://c-generacio.blog.hu/api/trackback/id/tr912215920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása