Szolgálati közlemény

Hozzászólás (31 ) //

Sziasztok!

 

Nagyon örülünk, hogy továbbra is érkeznek az új receptek, és látjuk, hogy nagyon lelkesek vagytok. Nyilván sokan meg szeretnétek nyerni a fődíjat is, és ez így van rendjén.

Azonban tudomásunkra jutott, hogy néhányan visszaéltek a szavazás rendszerével. Most arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy a verseny tisztaságának érdekében ne manipulálja semmilyen módon a szavazást. Ez a blog nem ezért született. Természetesen családtagokat és barátokat lehet buzdítani, de tisztességtelen módszerekkel kérjük, hogy ne gyűjtsön senki se szavazatokat.

 

Megértéseteket köszönjük, és ne felejtsétek el, hogy a hét témája még mindig a sárgarépa!

A bejegyzés trackback címe:

https://c-generacio.blog.hu/api/trackback/id/tr22193092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vvivki 2010.08.04. 13:32:23

lassan 800-1000 ip váltásnál tartanak a vezető receptek, tökéletes

niki23 2010.08.05. 07:26:58

Ezt a versenyt, ha eddig jól értelmeztem azért is indították, hogy a gyermekek elé minél változatosabb, egészségesebb ételeket helyezhessünk, Új ízekkel ismerkedkedtessük meg őket és mi is új recepteket tanulhassunk. Felháborító, hogy egyesek azért, hogy egy kis pénzhez jussanak és az új lcd tv előtt punnyadva, az új olajsütőben sült burgonyát falatozhassák, csalnak és akár még őszintén is néznek a gyermekeik szemébe. És mi lesz akkor gyermekekből, azok majd ölnek is a nyereményért? Az melyik generáció lesz? Szörnyű......

cicucicu 2010.08.05. 15:11:39

Vannak nagyon jó receptek és vannak olyanok amelyeket gyorsan összedobtak,nincs szép tálalás az étel valószínű ehetetlen és nyomják rá maguknak a sok sok szavazatot . Remélem nem ezek a receptek fognak a végén nyerni !

Konii 2010.08.05. 15:38:31

Én megdolgozom a receptjeimmel már a kitalálással is küzdök nemhogy a főzéssel,de tálalni az nem tudok hiába is próbálgatom,így-úgy ,hogy szebb kívánatosabb legyen.De azért fejlődöm:):)Mire vége lesz a versenynek már a tálalásom is jó lesz remélem:):)

cicucicu 2010.08.05. 16:25:31

Szerettem volna a sok lopott recept egy részéről a linkeket beküldeni ,de sajnos nem jelenik meg :(

aszani 2010.08.05. 16:25:40

Én nem játszom, csak olvasok, szavazok, és ámulok-bámulok - valami elképesztő, mit ki nem tudtok hozni a répából, meg a kelkáposztából, meg ilyenekből! Lehet, hogy van, akit csak a szavazatok száma érdekel, de a végeredmény egy mindenki számára hasznosítható, vitamindús, szines receptgyűjtemény - és akik hétről hétre küldenek receptet, azok szerintem így is gondolják. A zsűri nyertest biztos nem lehet manipulálni - az a kár, hogy csak egy zsűri nyertes lesz a végén :) Én jópár fődíjat ki tudnék osztani :) Egyébként pedig: Hajrá vegaburger! Hajrá répás gofri! ;)

veruss · hhttp://szilvasgombockonyhaja.hu 2010.08.05. 16:26:58

Az az igazság, hogy Én úgy értelmeztem a verseny kiírást, hogy saját receptekkel kell indulni és megmutatni a kreativitásunkat, hogy olyan ételeket készítsünk együtt gyermekeinkkel, amik egészségesek, és a gyerekekkel együtt készítve, velük is megszerettessünk bizonyos alapanyagokból készült ételeket. Ehhez képest csalódottan látom, hogy míg Én töröm a fejem azon, hogy olyan ételeket találjak ki, amiket még nem nagyon láttam máshol, addig mások különböző receptes oldalakról egyszerűen bemásolják a "receptjeiket" még arra sem veszik a fáradságot, hogy megfőzzék, és lefotózzák. Vagy vannak olyanok, akik 7, 8, akár 9 receptet is beküldenek és szépen suttyomban nyomkodják rájuk a szavazataikat, így elérve azt, hogy összesítettben nyerjenek.
Éppen ezért talán jobb lett volna ha meghatározásra került volna, hogy egy személy maximum, mennyi pályázattal indulhat. Az IP váltogatásról pedig annyit,hogy szerintem az előző fordulók nyertesei sem véletlenül nyertek nagyarányú fölénnyel.
Én mindenesetre örömmel találok ki új recepteket, főzök a kisfiammal, és a barátaimat buzdítom, különböző közösségi oldalakon hogy szavazzanak a receptjeimre.

vvivki 2010.08.05. 17:04:39

Veruss, történetesen te rád ment több mint 100 szavazat hajnali 3-4 körül előző héten is.
Gondolom ugyanattól a szolgáltatótól... De persze nem te éjszakáztál és váltogattad az ip-ket, ugye?
Szerencsére ezt szervezők is látják..
Azt hiszem, nem neked kéne csalással vádolnod azt a személyt vagy azokat a személyeket , akik sok receptet készítenek..

aszani 2010.08.05. 17:36:54

lehet, hogy félreértem, de nincs olyan, hogy "összesítettben nyerni". Nem adódnak össze az összes beküldött recept összes szavazatai a végén. A legeslegtöbb szavazatot kapott recept nyer, sannyi. Vagy?

veruss · hhttp://szilvasgombockonyhaja.hu 2010.08.05. 17:47:07

@vvivki:
Négy éves kisfiam mellet, nem érek rá éjszaka fent maradni, recepteket kitalálni + megfőzni, ízlésesen tálalni, fotózni és arról nem beszélve, hogy rám vár a háztartás is.
És arra megkérlek, ha nem tudsz valamit biztosan, csak sejtéseid vannak, ne vádaskodj!

veruss · hhttp://szilvasgombockonyhaja.hu 2010.08.05. 17:48:52

@aszani:
Idézet a játékszabályzatból:
"Hetente két győztest hirdetünk a bloggerekből álló szakmai zsűri döntése, illetve az olvasók véleménye – tehát a szavazatok száma alapján. A játék végén szintén a zsűri választottja, valamint az összesítésben a legtöbb szavazatot gyűjtő versenyző kapja a fődíjat. A konyhatündér apukák se tartsák vissza magukat, hiszen ebben a kategóriában különdíjat is kioszthat a zsűri!"

ballaistvanne 2010.08.05. 18:15:59

Bocsánat , hogy bele szólok , de én éppenséggel biztos vagyok benne , hogy magadat nyomod Veruss , és most csak azért vagdalkozol, mert legjobb védekezés a támadás , illetve félsz , hogy más el nyeri előled a díjat , mert jobb nálad és több időt áldoz a főzésre.
Sajnálom , nem erről kéne szóljon ez a verseny!

Érdekes , hogy olyan kép nyer (?) ahol nincs is elkészítve a recept ,
Érdekes , hogy olyan be van engedve , amit a google elsőre kiad (kép) ,
Érdekes , hogy az a kép történetesen tényleg majdnem 1000 szavazatot kapott , ahogy az első hozzászóló írta.
Érdekes , hogy aki a sokat "dolgozót" kritizálja az hajnalban vagy épp mikor ráér 100 szavazatokat ugrál.

Maradok csendes figyelő..
Köszönöm , hogy meghallgattak , elolvastak.

veruss · hhttp://szilvasgombockonyhaja.hu 2010.08.05. 19:01:52

@ballaistvanne:
Ha már itt tartunk, jó lenne ha befejeznéd a rágalmazásokat! Az kiabál akinek a háza ég!
Össze, vissza írogatsz mindent! Először is: 130 ismerősöm van akik folyamatosan szavaznak rám, a másik: soha nem töltöttem fel receptet fotó nélkül! Az Én receptjeimet nem adhatja ki a google, csak ezzel a pályázattal összefüggésben, mivel ezek a receptek erre készültek és a fotókat szintén nem találhatod meg máshol, ugyanis azok is az Én műveim!
Szóval ezzel nagyon melléfogtál!!! Arról pedig már nem is beszélek, hogy az Én receptjeim közül egyik sem kapott 1000 körüli szavazatot!
Te valakivel nagyon összekeversz!

Egy

ballaistvanne 2010.08.05. 19:14:08

Veruss , azt épp egy másik receptre írtam.
Kinek is ég a háza?

Látom a játékszabályt meg változtatták , kár , így bárki bármit feltölthet , el se kell készíteni.

cicucicu 2010.08.05. 19:21:07

Málnás pohárdesszert
2010-06-30 21:17
taczevi
Nyertes recept ! A szerző receptjeit elég beütni a googleba ,annyir nem volt képes ,hogy elkészítse őket . Lopott recept ,lopott képpel és nem ő az egyetlen !!

niki23 2010.08.05. 20:59:55

A málnás pohárdesszert, valójában ribizlis pohárdesszert és NO SALTY oldalán található. Dehát ez plágium, és lopás... És ő nyert, a zsűri nem vette észre, hogy a képen málna helyett ribizli van?

veruss · hhttp://szilvasgombockonyhaja.hu 2010.08.05. 23:03:42

Ez az utolsó hozzászólásom ebben a témában, többet nem akarok ezzel foglalkozni. Mindenki gondoljon amit akar. Az, hogy ennyi barátom, ismerősöm van akiket meg tudok kérni, hogy támogassanak a szavazataikkal, azt hiszem ez nem bűn. És a szabályzat sem tiltja. Az én lelkiismeretem tiszta. Ha csak belegondoltok abba, hogy alig 24 óra elteltével több mint 100 szavazatom gyűlt össze, és ezt megszorozzátok héttel akkor azt hiszem nem kérdés a szavazatok mennyisége, ez mindent megmagyaráz.
Elég szomorú, hogy azt feltételezik néhányan, hogy csalással szerzem a szavazatokat, vagy azt gondolják, hogy az ételeket is összecsaltam? El is megy az ember kedve ettől az egésztől:(

niki23 2010.08.06. 01:03:42

www.izletes.hu/leves/zoldseg/7659

Ez is egy lopott anyag, gratulálok, biztosan ízlik a gyerekeidnek tazevi:)))

nicsin 2010.08.06. 08:16:35

Ha már néven nevezzük:caesar 19 képe is a netről van /no salty/
és brinchy képe is a carmencica oldalról.....legalább vennék a fáradtságot,hogy elkészítsék

cicucicu 2010.08.06. 13:36:27

@cicucicu: http://www.c-generacio.net/recept/tejfölös-sárgarépaleves-bazsalikommal
www.izletes.hu/leves/zoldseg/7659

http://www.c-generacio.net/recept/eszterházy-zúza
www.nosalty.hu/eszterhazy_zuza_recept_2483

www.nosalty.hu/rakott_pulyka_zoldsegagyon_recept_1825
http://www.c-generacio.net/recept/rakott-pulyka-zöldségágyon

http://www.c-generacio.net/recept/zöldséges-csirke-fehérboros-mártásban
receptkalauz.hu/receptek/152-zoldseges-csirke-feherboros-martasban

www.c-generacio.net/recept/kacsaragus-spagetti
carmencica.p8.hu/tesztasetelek.html alul utolsó előtti recept

http://www.c-generacio.net/recept/zöldséges-pásztorpite
www.nosalty.hu/pasztorpite_recept_2122

http://www.c-generacio.net/recept/kínai-sertéshús-tojásos-rizzsel
www.nosalty.hu/kinai_serteshus_tojasos_rizzsel_recept_10933

http://www.c-generacio.net/recept/rakott-pulyka-zöldségágyon
http://www.c-generacio.net/recept/rakott-pulyka-zöldségágyon

www.nosalty.hu/csirkes_saslik_recept_2689
http://www.c-generacio.net/recept/csirkés-saslik

cicucicu 2010.08.06. 13:36:28

http://www.c-generacio.net/recept/tejfölös-sárgarépaleves-bazsalikommal
www.izletes.hu/leves/zoldseg/7659

http://www.c-generacio.net/recept/eszterházy-zúza
www.nosalty.hu/eszterhazy_zuza_recept_2483

www.nosalty.hu/rakott_pulyka_zoldsegagyon_recept_1825

http://www.c-generacio.net/recept/rakott-pulyka-zöldségágyon

http://www.c-generacio.net/recept/zöldséges-csirke-fehérboros-mártásban
receptkalauz.hu/receptek/152-zoldseges-csirke-feherboros-martasban

www.c-generacio.net/recept/kacsaragus-spagetti
carmencica.p8.hu/tesztasetelek.html alul utolsó előtti recept

http://www.c-generacio.net/recept/zöldséges-pásztorpite
www.nosalty.hu/pasztorpite_recept_2122

http://www.c-generacio.net/recept/kínai-sertéshús-tojásos-rizzsel
www.nosalty.hu/kinai_serteshus_tojasos_rizzsel_recept_10933

http://www.c-generacio.net/recept/rakott-pulyka-zöldségágyon
http://www.c-generacio.net/recept/rakott-pulyka-zöldségágyon

www.nosalty.hu/csirkes_saslik_recept_2689

http://www.c-generacio.net/recept/csirkés-saslik

cicucicu 2010.08.06. 13:36:28

http://www.c-generacio.net/recept/tejfölös-sárgarépaleves-bazsalikommal
www.izletes.hu/leves/zoldseg/7659

http://www.c-generacio.net/recept/eszterházy-zúza
www.nosalty.hu/eszterhazy_zuza_recept_2483

www.nosalty.hu/rakott_pulyka_zoldsegagyon_recept_1825

http://www.c-generacio.net/recept/rakott-pulyka-zöldségágyon

http://www.c-generacio.net/recept/zöldséges-csirke-fehérboros-mártásban
receptkalauz.hu/receptek/152-zoldseges-csirke-feherboros-martasban

www.c-generacio.net/recept/kacsaragus-spagetti
carmencica.p8.hu/tesztasetelek.html alul utolsó előtti recept

http://www.c-generacio.net/recept/zöldséges-pásztorpite
www.nosalty.hu/pasztorpite_recept_2122

http://www.c-generacio.net/recept/kínai-sertéshús-tojásos-rizzsel
www.nosalty.hu/kinai_serteshus_tojasos_rizzsel_recept_10933

http://www.c-generacio.net/recept/rakott-pulyka-zöldségágyon
http://www.c-generacio.net/recept/rakott-pulyka-zöldségágyon

www.nosalty.hu/csirkes_saslik_recept_2689

http://www.c-generacio.net/recept/csirkés-saslik

cicucicu 2010.08.06. 13:36:28

@niki23: http://www.c-generacio.net/recept/tejfölös-sárgarépaleves-bazsalikommal
www.izletes.hu/leves/zoldseg/7659

http://www.c-generacio.net/recept/eszterházy-zúza
www.nosalty.hu/eszterhazy_zuza_recept_2483

www.nosalty.hu/rakott_pulyka_zoldsegagyon_recept_1825

http://www.c-generacio.net/recept/rakott-pulyka-zöldségágyon

http://www.c-generacio.net/recept/zöldséges-csirke-fehérboros-mártásban
receptkalauz.hu/receptek/152-zoldseges-csirke-feherboros-martasban

www.c-generacio.net/recept/kacsaragus-spagetti
carmencica.p8.hu/tesztasetelek.html alul utolsó előtti recept

http://www.c-generacio.net/recept/zöldséges-pásztorpite
www.nosalty.hu/pasztorpite_recept_2122

http://www.c-generacio.net/recept/kínai-sertéshús-tojásos-rizzsel
www.nosalty.hu/kinai_serteshus_tojasos_rizzsel_recept_10933

http://www.c-generacio.net/recept/rakott-pulyka-zöldségágyon
http://www.c-generacio.net/recept/rakott-pulyka-zöldségágyon

www.nosalty.hu/csirkes_saslik_recept_2689

http://www.c-generacio.net/recept/csirkés-saslik

cicucicu 2010.08.06. 13:36:28

http://www.c-generacio.net/recept/tejfölös-sárgarépaleves-bazsalikommal
www.izletes.hu/leves/zoldseg/7659

http://www.c-generacio.net/recept/eszterházy-zúza
www.nosalty.hu/eszterhazy_zuza_recept_2483

www.nosalty.hu/rakott_pulyka_zoldsegagyon_recept_1825

http://www.c-generacio.net/recept/rakott-pulyka-zöldségágyon

http://www.c-generacio.net/recept/zöldséges-csirke-fehérboros-mártásban
receptkalauz.hu/receptek/152-zoldseges-csirke-feherboros-martasban

www.c-generacio.net/recept/kacsaragus-spagetti
carmencica.p8.hu/tesztasetelek.html alul utolsó előtti recept

http://www.c-generacio.net/recept/zöldséges-pásztorpite
www.nosalty.hu/pasztorpite_recept_2122

http://www.c-generacio.net/recept/kínai-sertéshús-tojásos-rizzsel
www.nosalty.hu/kinai_serteshus_tojasos_rizzsel_recept_10933

http://www.c-generacio.net/recept/rakott-pulyka-zöldségágyon
http://www.c-generacio.net/recept/rakott-pulyka-zöldségágyon

www.nosalty.hu/csirkes_saslik_recept_2689

http://www.c-generacio.net/recept/csirkés-saslik

cicucicu 2010.08.06. 13:36:28

http://www.c-generacio.net/recept/tejfölös-sárgarépaleves-bazsalikommal
www.izletes.hu/leves/zoldseg/7659

http://www.c-generacio.net/recept/eszterházy-zúza
www.nosalty.hu/eszterhazy_zuza_recept_2483
Kedves Szervezők ,ezt azért érdemes megnézni !
www.nosalty.hu/rakott_pulyka_zoldsegagyon_recept_1825
http://www.c-generacio.net/recept/rakott-pulyka-zöldségágyon

http://www.c-generacio.net/recept/zöldséges-csirke-fehérboros-mártásban
receptkalauz.hu/receptek/152-zoldseges-csirke-feherboros-martasban

www.c-generacio.net/recept/kacsaragus-spagetti
carmencica.p8.hu/tesztasetelek.html alul utolsó előtti recept

http://www.c-generacio.net/recept/zöldséges-pásztorpite
www.nosalty.hu/pasztorpite_recept_2122

http://www.c-generacio.net/recept/kínai-sertéshús-tojásos-rizzsel
www.nosalty.hu/kinai_serteshus_tojasos_rizzsel_recept_10933

http://www.c-generacio.net/recept/rakott-pulyka-zöldségágyon
http://www.c-generacio.net/recept/rakott-pulyka-zöldségágyon

www.nosalty.hu/csirkes_saslik_recept_2689
http://www.c-generacio.net/recept/csirkés-saslik

magdalin 2010.08.07. 15:01:36

@vvivki:
Nem olvasom végig a pocskondiázó hozzászólásokat, mert nem érdekel, és veruss-nak sem vagyok fogadatlan prokátora, de azt gondolom megérdemel annyit hogy kiálljak mellette.
Megnyugodhattok, hogy nem saját magát nyomja,egy fantasztikusan jó oldalon van fent, ahol hihetetlen összetartó közösség van, és valóban több mint 100-an szavazunk napi rendszerességgel a receptjeire.
Lehet hogy fájó pont, de ez bizony mindenhol így működik, szépségversenyeken is, hogy nem a legszebb nyer, hanem az, akinek legnagyobb a rajongótábora.
Nem irigykedni kell, hanem ellenségek helyett barátokra szert tenni, és meglesz az eredménye!
Nem vagyok anonim, és veruss sem vagyok másik nicken, megtaláltok azon az oldalon többek között engem is, ahonnan a szavazatok jönnek veruss receptjeire!
További szép napot, sok klassz receptet, és sikeres versengést mindenkinek!
magdalin

muhalbani 2010.08.07. 16:10:22

Én például lelki szemeim előtt látom, ahogy Veruss kisfia gyúrja a gnocchi alapot, krokett-tet..., habár soha nem találkoztunk, ismerősök lettünk egy website- on. Emellett semmi kivetnivalót nem találok azalatt sem, hogy éjjel szavazunk, hiszen mi anyutársak általában fél 11- től egy óráig tudunk intenzíven létezni a neten, én legalábbis ekkor lépek be és ki, ezzel vezetem le a napi többnyelvi kommunikáció és a fizikai munka okozta fáradalmaimat, bezárom a panziónk összes ajtaját., szívemet meg kitárom... Veruss receptjei aprólékosak, sajátos nyelvezetével nem találkozhatunk máshol, ez abszolút kitűnik, én már felismerem az újabb receptjét a következő héten. Természetesen mindenkinek drukkolok, de "az eltitkolt titok nem marad rejtve"- ahogy a Biblia írja, így aki visszaél a szavazatok gyűjtésével, az nem fog nyerni.

bernie72 2010.08.07. 16:59:17

Én is kiállok Veruss mellett, nap, mint nap szavazok a receptjeire. Tagja vagyok Magdalin által is említett közösségnek, és büszkén mondhatom, hogy már nem egyszer sikerült kis csapatunk valamelyik tagját hozzásegítenünk egy-egy szép helyezéshez, nyereményhez!

dorcha 2010.08.07. 20:06:47

Elképesztő, hogy nem lehet anélkül játszani a szavazós játékokon, hogy az ember torkának ugranának, ha jobban áll, mint mások. Felháborító, hogy Verusst is rögtön meggyanúsítjátok, hogy csal, ahelyett, hogy utánanéznétek, vajon miért van ennyi szavazata. Amellett, hogy az említett fórum tagjaként én is aktívan szavazok rá, már csak barátságból, összetartásból is, ráadásul még tényleg őszintén tetszenek is a receptjei, és egyiket-másikat biztosan ki is fogom próbálni. Áhh, olyan kiábrándító ez az egész... Nemrég a saját bőrömön is tapasztaltam, milyen rosszindulatúak az emberek, ezért is bánt annyira, hogy látom, nem egyedi a jelenség! Hajrá Veruss! :)

evica67 2010.08.08. 14:55:39

Aki indul ilyen szavazós játékokon, ma már csak úgy tud eredményt elérni, ha ismeri a "dörgést". Adott esetben ez az IP-cím váltás. ( Máshol komolyabb programozói ismereteket is be szoktak vetni. ) Egyedül a szervezőkön ( illetve az általuk megbízott lebonyolító szoftveres hátterén ) múlik, hogy akarnak, és egyáltalán tudnak-e tenni ez ellen a módszer ellen. Általában, ha a rendszer engedi ( számlálja ) az így ( IP-cím váltással ) adott szavazatokat, akkor utólag nem szokták törölni azokat. ( Itt is nyertek már fordulót ezres nagyságrenddel, visszamenőleg valószínűleg nem fogják elvenni a díjat, viszont emiatt a továbbiakban sem változtathatnak a feltételeken. ) Azon is meglepődnék, ha egy ilyen szervező végre beismerné, hogy nem tudja biztosítani a tiszta játék szoftveres hátterét. A játékosok felkérése a fair szavazásra, esetleg a játékból kizárással fenyegetése más oldalakon is kevés, és eredménytelen szokott lenni.

liv2000 2010.08.08. 15:38:41

@ballaistvanne: már nem azért, de az egész bejegyzés az oldal szerkesztőit bírálja. Én, a barátnőm és sok fórumos barátom mind nagy rajongói vagyunk VERUSS receptjeinek. És minden olyan receptre szavazunk, ami TETSZIK!!! És nem emlékszem, hogy nekem vagy bárkinek a fejéhez tartotta volna a fegyvert, hogy szavazzon. Mi azért szavazunk, mert tetszik. És kikérjük magunknak az ilyen szívtelen, önző vádakat!!!

VERUSS: sok sikert! (remélem elnyered a rosszindulatúak elől az összes díjat!)
süti beállítások módosítása