Elkelkáposztásítottalanítottátok - eredményhirdetés

Hozzászólás (nincs) //

Sziasztok, eltelt egy hét, megint véget ért egy forduló. Ezúttal a gyerekek számára a málnánál és a kivinél kevésbé hálás alapanyagból, a kelkáposztából kellett valamit kihoznotok, de mi egy percig sem féltünk, mert az előző hetekben már bizonyítottatok, és ezúttal is meglepően sok és jó minőségű receptet küldtetek be.
Jó volt látni, hogy az előző hónap tendenciáját folytatva a héten - talán mivel szabadságon vannak - a férfiaknak több idejük volt a főzőcskézéshez.

 

Az eheti közönségdíjas receptet Maci küldte be, aki magasan nyert (562 szavazattal) egy klasszikus kelkáposztafőzelékkel.

 

A zsűri dolga persze most sem volt könnyű: az egyik legjobbnak Veruss sajtmártásos kelkáposztás tekercsét találtuk, de nagy kedvenc volt az Ossika merész párosításból született - sajnos méltatlanul kevés szavazatot szerzett - ötletes kelkáposztás-ananászos rétese, ami az egyetlen sütemény volt a receptek sorában, és szívesen megkóstoltuk volna.

 

Akit viszont többen is első helyre soroltunk, így végül vitán felül heti győztesünk: az egyik legnagyobb kotyvasztó apa, Fernando Torres, aki világbajnokhoz illő stílusban tette közzé Gazpacho de campeónes c. receptjét. Külön értékeltük, hogy nem bontotta le főzéssel a zöldségek C-vitamin tartalmát.

 

Gratulálunk!

 

Sok változatos és izgalmas recept érkezett a héten paprika kategóriában, ezért kíváncsian várjuk, hogy melyik nyeri el leginkább az olvasók tetszését, akiknek ezúttal a szokásosnál is nehezebb dolguk lesz. Ne felejtsétek el, hogy ismét egy hét áll rendelkezésre a szavazáshoz!
... közben pedig akár el is kezdhetitek írni a recepteket, a hét témája a sárgarépa.

A bejegyzés trackback címe:

https://c-generacio.blog.hu/api/trackback/id/tr192182126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása