Málna a levesben, málna a pohárban - eredményhirdetés

Hozzászólás (nincs) //

Szerda este van, a zsűri ismét sokáig tanakodott, de nem húzzuk tovább a második fordulót. A málna is sok-sok találékony anyát ihletett meg - és egy-két hobbiszakács apát is.

 

A közönségdíj ezúttal sem meglepetés, Mornik mutatós és a nagy melegben igencsak vonzó hideg málnás habbal díszített málnakrémlevese másfélszer annyi szavazatot tudott gyűjteni, mint a második helyezett.

 

A gasztrobloggerek szívük szerint több nyertest is választottak volna, hiszen Veruss málnarózsás rizspudingja, vagy Judit crème brulée-je teljes izgalmi állapotba hozta őket. Végül azonban úgy döntöttek, hogy Évi málnás pohárdesszertje legyen a hét nyertese, mivel könnyen és gyorsan elkészíthető, ötletes, gyerekbarát és látványos a tálalása.

*SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY*

Mivel a málnás pohárdesszertről minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy máshonnan származik, a receptet töröltük és a málnás forduló zsűridíját Flier Juditnak ítéltük a crème brulée-ért.

 

Gratulálunk!

 

A kivis felhívásra az eddigieket is felülmúlóan remek receptek érkeztek, döntsétek el, hogy ettől könnyebb vagy nehezebb lesz-e a szavazók dolga :) Egy hétig lehet szavazókat mozgósítani, de érdemes minél előbb elkezdeni.

És természetesen várjuk a további recepteket, a téma: kelkáposzta.

A bejegyzés trackback címe:

https://c-generacio.blog.hu/api/trackback/id/tr412152439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása